BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

Hírek

2022.01.27 13:35

Erősödő sportdiplomácia!

Erősödő sportdiplomácia!

Hét magyar tag az UWW bizottságaiban
Az USA után a Magyar Birkózó Szövetség tudta delegálni a legtöbb tagot Iránnal karöltve.
Bacsa Péter az UWW elnökség tagja.
Dr. Molnár Szabolcsot az orvosi bizottságba újra beválasztották, nem mellesleg a Tokiói Olimpia orvosi delegációjának a vezetője is volt.
Barna Tibor, a Testnevelési Egyetem tanára a tudományos bizottság tagja maradt.
Virág Lajos a marketing bizottságba került be.
Sike András Olimpiai bajnokunk az edzői bizottság tagja lett.
Lőrncz Tamás a sportolói bizottságban maradt továbbra is.
Bácsi Péter a technikai bizottság tagja lett.
Sleisz Gabriella a srtandbirkózó bizottságban fogja a magyar érdekeket képviselni.


A konferencián szó esett a Tokiói Olimpiáról is, melynek nem hivatalos statisztikái nagyon jó eredményeket mutattak a birkózásról. A mai modern technikával már pontos adatokat tudnak közölni, melyből kiderült, hogy a birkózás a harminchárom sportágból az első tíz legnézettebb esemény között van.
A küzdősportok közül a legnézettebb a birkózás, mig az olimpiai döntők közül a női birkózás 50 kg-os döntője a harmadik legnézettebb eseménye volt.
Legeredményesebb birkózónk Lőrincz Tamás lett a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia szakmai igazgatója. Beszédében elmondta, hogy szeretné átadni a sok év tapasztalatát és a Mr. Tus Birkózó Akadémia mintájára, de modernebb körülmények között kinevelni az új generáció bajnokait. A sok edzés mellett majd jut idő a kultúrára és különböző programok látogatására is, ezzel is színesítve a gyerekek mindennapjait. 


Lőrincz Viktor mint edző,  Módós Péterrel és Takács Ferencel karőltve a felnőtt kötöttfogású válogatott munkájában fog rész venni és segíti a fiatalok felkészülését.
21 év után ismét felnőtt Európa bajnokságot fogunk rendezni, melyre reményeink szerint nézők is kilátogathatnak és szurkolhatnak versenyzőinknek.
Az EB-n egy fiatal új csapattal fogunk részt venni, akik közül már sokan megmutatták, hogy méltó utódai tudnak lenni visszavonuló nagyjainknak.

A közeljövőben új szabályok lépnek érvénybe, melyeket egyenlőre teszt versenyeken fognak kipróbálni és utána fognak döntést hozni a véglegesítésükről. 
A szabályváltozásról következő cikkünkben számolunk be.

Vissza