BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

Rólam

1987

ÜDVÖZLÖM WEBÁRUHÁZAMBAN

 

Szia Örülök, hogy itt vagy!

Erik vagyok és többen is azt állítják rólam, hogy a birkózás  őrültje vagyok?! Azaz imádom a birkózást és keresem azokat a kis tehetségeket, kincseket, akiket kis hazánk rejt. Te is ilyen vagy? Szereted a birkózást? Akkor köztünk a helyed! 

Hogy ki alkotja a Wremer Sportot? Egy férfi, aki 1987 óta szereti a  birkózást, aki szeret alkotni, mindenfélét tervezni. Ez a férfi én lennék Mazula Erik, aki létrehozta ezt a a virtuális boltot, ahol a birkózás, de nem csak a birkózásé a fő szempont.

Minden termék gondosan lett összeválogatva és komoly minőség ellenőrzésen estek át. (felpróbáltam őket, mindenből csak egyet)

Nemrég kezdtem és imádom!

Bevallom őszintén, hogy a Wremer Sportot 2018-ban kezdtük el, és szerelmese vagyok ennek az egésznek. Tudom, hogy még kicsi vagyok de ez talán nem is olyan nagy baj. Hiszen így még nagyobb hangsúlyt tudok fektetni a szuper vásárlóimra, a termékek kiválasztására.

Értéket akarok adni a hozzám hasonlóknak akik keresik az újdonságokat, szeretik a birkózást, szeretnek sportolni és szeretnek folyamatosan új  élményeket átélni. Az sport összehoz minket, a kultúránk része. Azért dolgozok minden nap, hogy a vásárlóim is átéljék azokat a különleges pillanatokat, amiket én is átélek sportolás közben. 

A gyerekek arcát és a nevetését, amikor megkapják az új cipőjüket vagy amikor az első mezükbe belebújnak. Nincs is ennél nagyobb élmény egy edző számára.

A cél az, hogy olyan termékeket ismerj meg, amitől a pozitív élmények még hatásosabbá és maradandóbbá válnak...általam valamit, amit valószínűleg szeretni fogsz!

Nekem a “Wremer” klub tagok elégedettsége a legfontosabb!

És ez így is marad, hiszen ezért hoztam létre ezt a webshopot a nulláról, mert az gondolom, hogy a termékek és a vásárlók is jobb bánásmódot több törődést érdemelnek.

  • Igyekszem úgy kialakítani a webáruházat, hogy gyorsan egyszerűen megtaláld amit keresel
  • Olyan termékeket találsz itt, amik segítik a sportolásod
  • A termékek szigorú kritériumok teljesítésének feltételével kerülhetnek fel az oldalra ezért
    biztosított a kiváló minőség, ez néha meg is látszik az árukon
  • Kiemelt figyelmet kapsz tőlem a rendelésed leadása után is
  • Sőt, kialakítottam egy élő közvetítést a versenyekről, hogy folyamatosan tud követni gyermeked versenyzéseit
  • Minden hónapban több kedvezményes akcióval szoktam kedveskedni


Remélem elnyertem tetszésedet és mihamarabb visszanézel hozzám