BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

Ugrálókötél
Ugrálókötél
3 500 Ft

Ugrálókötél

Az innovatív csapágyas és gyors ugrókötelünk egy magas teljesítményű edzéseszköz, amely kiváló minőségű anyagok és tervezési megoldások felhasználásával készült. Ezt a terméket sportolók és edzők számára terveztük, akik komolyan veszik ugróképességüket és teljesítményüket, legyen szó edzőtermi vagy otthoni edzésről.

3 500 Ft
Részletek

Főbb Jellemzők:

Magas Minőségű Acélhuzal : Az ugrókötél tartósságának és ellenállóságának alapja a magas minőségű acélhuzal, amely ellenáll az intenzív használatnak és kopásnak. A kötélnél hosszú élettartamot garantál, így hosszú távon élvezheti az előnyeit.

Precíziós Csapágyazás : A csapágyas rendszerrel ellátott kétoldalas ugrókötél kivételesen sima és csendes működést tesz lehetővé. A precíz csapágyazásnak köszönhetően nincs súrlódás, így jó és kényelmesebb edzést biztosít.

Gyors Beállítás : Az ugrókötél hosszát gyorsan és egyszerűen beállíthatod az egyéni igényeknek megfelelően. Így minden felhasználó számára lehetőség nyílik az optimális hosszúság beállítására, ami az edzés hatékonyságát növeli.

Ergonomikus Markolat : Az ugrókötél ergonomikus markolatokkal rendelkezik, így kényelmes fogást biztosítanak. Ez lehetővé teszi hosszabb edzések végzését anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna a kezednek.

Kompakt és Hordozható : Az ugrókötél könnyen hordozható és kompakt méretű, így bárhol használhatod. Legyen szó otthoni edzésről, edzőtermi tréningről vagy utazásról, mindig kéznél lehet a legjobb teljesítmény eléréséhez.

Az acélhuzalból készült csapágyas és gyors ugrókötelünkkel olyan edzésélményt nyújthatsz magadnak, amely fokozza az erőnlétet, az állóképességet és az ugróképességet. Kezdj el edzeni ezzel az eszközzel, és lépj egy új szintre az edzéseidben!

Adatok
Cikkszám:
UG-202310061512
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!