BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

Síp Fox 40 CMG fogvédővel piros sípzsinórral
Síp Fox 40 CMG fogvédővel piros sípzsinórral
3 350 Ft

Síp Fox 40 CMG fogvédővel piros sípzsinórral

A sípolás új szintje: 115 dB-es síp fogvédővel és piros sípzsinorral a biztonságos és hatékony kommunikációért a pályán.
A sportpályákon zajló tevékenységek során kiemelten fontos a biztonság és a hatékony kommunikáció. Ezen igények kielégítése érdekében egy új, innovatív eszközt szeretnénk bemutatni: a fogvédővel felszerelt 115 dB-es sípot, melyhez piros sípzsinor is tartozik.

3 350 Ft
Részletek

Egy síp jellemzően a figyelemfelhívás kiváló eszköze lehet. Azonban számos olyan helyzet adódhat, amikor a hagyományos síp hangereje nem elegendő arra, hogy hatékonyan értesítse az érintetteket. Ilyen esetekben jön jól kézre a 115 dB-es hangerősségű síp, mely hatékonyan képes átütni a zajos sportolói környezetből fakadó hangzavart.
A fogvédővel ellátott síp előnye, hogy még akkor is használható, ha a sportoló vagy edző fogvédőt visel. Ez a megoldás nemcsak kényelmes, de a higiénikus használatra is lehetőséget teremt, így a sportolók és az edzők biztonságos és hatékony kommunikációs eszközöket használhatnak.
Az új, 115 dB-es síp további előnye a piros sípzsinor, mely megkönnyíti a síp megtalálását és elérését a hirtelen jött helyzetekben, valamint lehetővé teszi, hogy kéznél legyen a fontos események alatt. A piros színű zsinor pedig egyértelmű jelzést ad a játékvezetők, edzők és sportolók számára, hogy a síp különleges figyelmet érdemel.
Összefoglalva, a hangerősség: 115 dB-es síp fogvédővel és piros sípzsinorral kiváló választás mindazok számára, akik a sportolói tevékenységek közben szeretnék garantálni a biztonságos és hatékony kommunikációt. Az innovatív megoldás révén nemcsak a figyelemfelhívás hatékonysága javul, hanem a sportolók és edzők kényelme is növekszik. Ne feledjük, erőteljes és pontos kommunikáció nélkül nem lehet sikeres egy csapat vagy egyéni sportoló, így a 115 dB-es síp fogvédővel és piros sípzsinorral valódi értéket jelent a sportélet számára.

Adatok
Cikkszám:
WBKT-200700014
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!