BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

Kézisúlyzó neoprén Amaya 2x1 kg
Kézisúlyzó neoprén Amaya 2x1 kg
4 890 Ft

Kézisúlyzó neoprén Amaya 2x1 kg

Súlyzózz otthon: a 2 x 1 kg neoprén borítású kézisúlyzó előnyei és használata
"Egyensúlyban a súllyal: Hogyan eddz hatékonyan 1 pár neoprén borítású kézisúlyzóval otthon?"
Egyensúlyban a súllyal: Hogyan eddz hatékonyan 1 pár neoprén borítású kézisúlyzóval otthon?
A mindennapi élet rohanása mellett gyakran nehéz időt találni a rendszeres mozgásra és a testmozgásra. Azonban egy pár, otthon könnyen használható neoprén borítású kézisúlyzó hozzásegíthet bennünket a céljaink eléréséhez. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan használható hatékonyan 2 x 1 kg súlyú 1 pár neoprén borítású kézisúlyzó az otthoni edzések során.

4 890 Ft
Részletek

A 2 x 1 kg súlyú kézisúlyzók tökéletesek az otthoni edzéshez, hiszen könnyen tárolhatók és számos gyakorlat elvégzésére alkalmasak. A neoprén borításnak köszönhetően kényelmesek és csúszásmentesek, így biztonságosan végezhetők velük a gyakorlatok, akár intenzív edzés során is.
Az 1 pár neoprén borítású kézisúlyzó legnagyobb előnye a sokoldalúsága. Felső- és alsótesti gyakorlatok is végezhetők vele, amelyek fejlesztik az izmok erőnlétét, állóképességét és koordinációját. A súlyzókkal végzett gyakorlatok segíthetnek a zsírégetésben és az izomtónus növelésében, valamint javítják a testtartást és az egyensúlyérzéket.
Az alábbi gyakorlatok közül válogathatsz, hogy hatékonyan használd a 2 x 1 kg súlyú neoprén borítású kézisúlyzót:
1. Bicepsz gyakorlat: állj egyenesen, a kézisúlyzókat tartsd leengedve a combok mellett. Húzd fel a súlyzókat a vállad felé, miközben a könyöködet a testedhez szorítod.
2. Vállgyakorlat: állj egyenesen, a kézisúlyzókat tartsd vállmagasságban, könyököd 90 fokos szögben. Emeld fel a súlyzókat a fejed fölé, majd engedd vissza lassan a vállmagasságig.
3. Guggolás: állj egyenesen, a kézisúlyzókat tartsd a combok mellett. Guggolj le úgy, mintha egy székbe ülnél, majd állj fel teljesen és ismételd meg a mozdulatot.
4. Kitörés: állj egyenesen, a kézisúlyzókat tartsd a combok mellett. Lépj egyik lábbal előre, a térdedet hajlítsd 90 fokos szögben, miközben a másik lábaddal guggolj le. Váltogasd a lábakat.
Összefoglalva, egy pár 2 x 1 kg súlyú neoprén borítású kézisúlyzó ideális eszköz az otthoni edzéshez. A fent említett gyakorlatok segítségével könnyedén beépítheted az edzésrutinodba, és hamarosan érezni fogod a pozitív hatásokat az egészségedre és a közérzetedre.

Adatok
Cikkszám:
WBKT-201901272
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!