BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

Gumihurok Sveltus mini band 15 kg 35 cm
Gumihurok Sveltus mini band 15 kg 35 cm
1 990 Ft

Gumihurok Sveltus mini band 15 kg 35 cm

Sveltus mini band: 35 cm-es gumi hurok az izomerősítésért"
Az izomzat fejlesztése és erősítése kulcsfontosságú a sportolók és a hétköznapi emberek számára egyaránt. A Sveltus mini band, egy 35 cm-es gumi hurok, amely kiváló izom erősítő eszköz, és ideális választás lehet mindazok számára, akik fokozni szeretnék edzésük hatékonyságát.
A Sveltus mini band egy rendkívül sokoldalú gumi hurok, amely lehetővé teszi a sportolók számára, hogy minden izomcsoportjukat megdolgoztassák. A 35 cm hossza tökéletes az alapvető gyakorlatokhoz, mint például a guggolás, a kitörés vagy a fekvőtámasz.

1 990 Ft
Részletek

A mini band emellett remekül alkalmazható a rehabilitációs gyakorlatok során is, például térdsérülések utáni erőnlét- és stabilitásfejlesztő edzéseken.
Egyik előnye a Sveltus mini band-nak, hogy könnyen hordozható és tárolható. A 35 cm-es gumi hurok egyszerűen elfér az edzőtáskában vagy a zsebében, így bármikor elővehető és használható. Emellett nagyszerű alternatívát kínál a nagy méretű és nehezen szállítható erősítő eszközökkel szemben.
A Sveltus mini band segít a felhasználónak abban, hogy fokozatosan és biztonságosan növelje izomerejét. A gumi hurok széles választékban kapható, különböző színekben és ellenállásokban, így mindenki megtalálhatja a saját edzettségi szintjének megfelelő változatot. A mini band használatával az edzés intenzitása könnyen szabályozható, és egyénre szabott eredmények érhetők el.
Összefoglalva, a Sveltus mini band egy kiváló izom erősítő eszköz, amely minden edző rutinba könnyen beilleszthető. A 35 cm-es gumi hurok kompakt mérete és sokoldalúsága miatt ideális választás a sportolók és a hétköznapi emberek számára egyaránt. Legyen szó alapvető erősítő gyakorlatokról vagy rehabilitációs célú edzésekről, a Sveltus mini band minden bizonnyal tökéletes társ lesz az izomerősítés terén.

Technikai adatok:

 - Hosszúság: 35 cm

 - Súly: 0.1 kg

 - Erősség: erős, 15 kg

 - Anyag: elastodien, polyester, polyamide

 

Adatok
Cikkszám:
WBKT-206000032
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!