BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

THERMALION KRÉM ízületi fájdalmakra

Ízületi fájdalmak enyhítése a magyar termálvíz erejével
Csillapítja az ízületi fájdalmakat, tubusba zárt gyógyvizes terápiával!
Modern készítmény a régóta használt és jól bevált gyógyvizes terápiára építve. A készítményalap fejlesztését a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerész-tudományi Karának kutatócsoportja végezte.

A legjobb krém ízületi fájdalmakra


3termék 13

Magyar világújdonság a gyógyvizes terápiában
Gyógyvíz koncentrátumot tartalmazó készítmény, reumatológia problémák hatékony kezelésére használt magyar gyógyvíz koncentrátumából.
3 éves gyógyszerészi kutatás eredményeként.
Speciális koncentrálási eljárásunkkal a gyógyvízből több, mint 90 % tiszta vizet távolítunk el. Az így létrejövő kevesebb, mint 10% esszencia rendkívül felerősített mértékben hordozza magában a gyógyvíz karakterét és gyógyító hatását. A thermalion összetételének több, mint felét ez az egyedülálló esszencia adja.

A fájdalommentes mozgás nem kiváltság!
Nagy energiát fektettünk a legmegfelelőbb gyógyvíz és a hatást fokozó további hatóanyagok kiválasztásába. Gyógyszerészeink szakértelme és több éves munkája garancia a prémium minőségre!

Maximális hatás a professzionális
masszírozófejjel
Hatékonyságát egyedi masszírozófejjel erősítettük meg, így biztosítva a hatásért felelős összetevők kiváló mértékű felszívódását és a bőrön keresztüli bejutásukat egészen az ízületekig.

A thermalion® már bizonyított!
Kutatási projektünk során többkörös felhasználói teszteléseknek vetettük alá készítményünket. A visszajelzésekből származó eredmények rendkívül meggyőzőek voltak. Próbálja ki Ön is!