BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

MIKROS High Performance tapasz
MIKROS High Performance tapasz
2 800 Ft

MIKROS High Performance tapasz

- MIKROS High Performance Tape

Az MIKROS High Performance Tape egy rendkívül hatékony és megbízható sporttapasz, mely kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül.
Választhatóan 3 különböző színben, beleértve a fehér, fekete, és sárga árnyalatokat.

Ez a klasszikus, rugalmas tapasz nem csupán kiemelkedő tapadással rendelkezik, hanem könnyű kezelhetőségével is kiemelkedik.
A MIKROS High Performance Athletik Tape már évek óta az egyik megbecsült választás a sport-fizioterápiában és a magas szintű sportokban, ahol az elvárások rendkívül magasak.
2 800 Ft
Részletek
Termékleírás - MIKROS High Performance Tape

Az MIKROS High Performance Tape egy rendkívül hatékony és megbízható sporttapasz, mely kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül. Választhatóan 3 különböző színben, beleértve a fehér, fekete és sárga árnyalatokat.

Ez a klasszikus, rugalmas tapasz nem csupán kiemelkedő tapadással rendelkezik, hanem könnyű kezelhetőségével is kiemelkedik. A MIKROS High Performance Athletik Tape már évek óta az egyik megbecsült választás a sport-fizioterápiában és a magas szintű sportokban, ahol az elvárások rendkívül magasak.

A tapasz könnyen alkalmazható, alig érezhető, és egy igazán kiváló minőségű termék. A könnyen szellőző pamutszövet biztosítja a jó levegőáramlást a bőr és a kötés között, minimalizálva ezzel a kellemetlenséget.
A tiszta cink-oxid ragasztó hosszú távú tapadást garantál, így a tapasz stabilan marad a használat során is.

Az MIKROS High Performance Tape kiválóan alkalmazkodik a nehezen tapaszolható ízületekhez és izomterületekhez.
A tapasz fogazott pereme pedig lehetővé teszi könnyű és precíz lehúzását. Emellett a tapasz bőrbarát és hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, minimalizálva az esetleges irritációt.

A tapasz tekercsének mérete 3,8 cm x 10 m, ideális a különféle alkalmazásokhoz.

Az MIKROS High Performance Tape tehát nemcsak a profi sportolóknak, hanem minden mozgás szerelmese számára kitűnő választás. A könnyű kezelhetőség és a kiváló minőségű anyagok kombinációja garantálja a hatékony és kényelmes alkalmazást minden sporttevékenység során. Válassza az MIKROS tapaszt, és tapasztalja meg a kiváló minőségű sporttapasz előnyeit!
Adatok
Cikkszám:
13020
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!