BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

Mászókötél
Mászókötél
8 800 Ft

Mászókötél

Fedezze fel a kender természetes erejét és a modern technológia precizitását ebben a professzionális tornatermi mászókötélben. Kiváló minőségű kenderből készült, ez a kötél tervezésénél és kivitelezésénél az abszolút csúcsot képviseli, hogy minden mászó- és edzéstechnikához optimális teljesítményt nyújtson.

A kötél átmérője 4 cm (40 mm) .

8 800 Ft
Részletek

Kender Természetes Ereje
A kenderkötél egyedülálló erejét már évszázadok óta felismerik, és most ezt az ősi anyagot hozzuk el a modern tornatermekbe.

A kenderből készült mászókötelünk nem csak esztétikus, hanem rendkívül strapabíró és erős, így a legintenzívebb edzéseknek is ellenáll.

Precíziós Kivitelezés
Minden egyes kötelünk precízen készül el a legkorszerűbb gyártási folyamatokkal. A precíziós kivitelezésnek köszönhetően a kötél sima, és könnyen kezelhető, minimalizálva ezzel a sérülések kockázatát. 

Kivételes Tapadás és Fogás
A kender mászókötél természetes tapadása és kiváló fogása lehetővé teszi a biztonságos és hatékony mászást, valamint a különböző edzéstechnikák gyakorlását. A kötél a felhasználóknak biztosítja a megfelelő tapadást, még nedves vagy izzadt kézzel is.

Biztonság És Stabilitás
A biztonság mindig az elsődleges szempont. A kender mászókötél kialakításánál a maximális stabilitás és megbízhatóság érdekében terveztük. A strapabíró szerkezet és az alapos ellenőrzések garantálják a felhasználók számára a zavartalan és biztonságos edzéseket.

Környezetbarát Opció
A kender egy fenntartható és környezetbarát anyag, így a kötél választása nemcsak a hatékony edzéseket, hanem a környezettudatos életmódot is támogatja.

Készüljön fel a Kihívásokra a Professzionális Kender Mászókötéllel!
Az innováció és a hagyományok találkozása a tornatermi kender mászókötéllel. Ismerje meg a kender erejét, és élvezze a biztonságos és hatékony edzéseket ezzel a kiváló minőségű kötéllel!

A kötelet kizárólag tornatermi használatra ajánljuk, a kültéri használat lecsökkenti a kötél élettartamát.

Adatok
Cikkszám:
MK001
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!