BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

Adidas Tech Fall
Adidas Tech Fall
42 990 Ft

Adidas Tech Fall

A Tech Fall 2.0 az Adidas legjobb minőségű technológiáját kínálja, egy hálós felsőrésszel, amely teljes mértékben megerősített. A rugalmasság és légáteresztő képesség szintén a csúcskategóriának a része. A különleges mintázatú talp jó tapadást biztosít, amely lehetővé teszi az elit szintű birkózók számára az agresszív mozgást és a megfelelő pozícionálást.

42 990 Ft
Részletek

Fűzős záródási rendszer Univerzális lábméretre alkalmas normál szabás. Különleges belső megerősítés a teljes láb stabilitásáért és integritásáért.

Gumi talp a tapadásért felel. Az előlappal lefedett, testreszabott nyelv javítja a kényelmes viseletet és a nyelv elmozdulását.

Ismerd meg a Tech Fall 2.0-at, az Adidas legújabb csúcsminőségű birkózócipőjét, amely mindazoknak a sportolóknak készült, akik az elit szinten versenyeznek. Az innovatív záródási rendszer és a gumi talp tökéletes tapadást és mozgást biztosít a birkózószőnyegen, míg a hálós felsőrész kiváló légáteresztő képességet és rugalmasságot nyújt. A belső megerősítés pedig a láb teljes stabilitását és integritását garantálja, hogy te teljes erőbedobással harcolhass az ellenfelek ellen. Válaszd a Tech Fall 2.0-át, és érezd meg a különbséget a birkózószőnyegen!

Adatok
Cikkszám:
FZ-5388
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!