BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

WayGo Victory narancs pulzus és vérnyomásmérő okoskarkötő
WayGo Victory narancs pulzus és vérnyomásmérő okoskarkötő
18 990 Ft

WayGo Victory narancs pulzus és vérnyomásmérő okoskarkötő

Aktivitásmérő - beépített sport módok
A WayGo Victory okoskarkötő segítségével nemcsak a nap során teljesített minden mozgásadatodat tudod nyomon követni, hanem a beépített sport módok segítségével könnyedén kiválaszhatod az éppen végzett mozgástípust is.

18 990 Ft
Részletek

Termékleírás és Műszaki Adatok
Aktivitásmérő - beépített sport módok
A WayGo Victory okoskarkötő segítségével nemcsak a nap során teljesített minden mozgásadatodat tudod nyomon követni, hanem a beépített sport módok segítségével könnyedén kiválaszhatod az éppen végzett mozgástípust is.


 
Az okoskarkötő hat népszerű beépített sport módot különböztet meg: koráslabda, foci, futás, biciklizés, felülés és fekvőtámasz. A sport módot kiválasztva az edzés során valós időben kapsz információt az edzés időtartamáról, sebességről, kalória, távolság adatokról és a valós idejű pulzusszámról, de az okoskarkötő még a mozgásodat is figyeli például felüléseknél és mutatja, hogy éppen hol tartasz.
Pulzusmérő és vérnyomásmérő

 
A WayGo Victory okoskarkötő egy miniatűr ECG (vérnyomásmérő) a csuklón. A beépített PixArt pulzusmérő szenzor a gyakorlatok alatt, valós időben mutatja a pulzusszámot. A vérnyomásmérő pedig a nap 24 órában követi a vérnyomásod. 
Időjárás előrejelzés

 
A beépített időjárás előrejelző funkcióval a karkötő kijelzőjén megjelenik az éppen aktuális időjárás, így könnyen előre tervezhetsz a megfelelő sport kiválasztásában.
Alvásfigyelő
A megfelelő alvás az egész életünkre kihatással van. Hatással van az egészségünkre, de a napi hangulatunkra is. Minél jobban alszunk, annál energikusabbak, hatékonyabbak leszünk. 
Az automatikus alvásfigyelő funkció folyamatosan nyomon követi az alvási ciklusunkat a könnyű alvástól a mély alvásig. A szakaszokat folyamatosan méri és monitorozza. A naptár segítségével pedig vissza nézhetjük, hogy mikor és mennyit aludtunk.
IP68 vízálló

 
A WayGo Victory okoskarkötő teljes mértékben vízálló, porálló, de még rozsdásodás ellen is védett. Így a karkötőt magaddal viheted bárhova, akár úszásra is alkalmas. Az IP68 besorolás azt jelenti, hogy az okoskarötő teljes mértékben védett por ellen, és 1-3 m méter víz alatt folyamatosan használható 30 percen keresztül!
Hívás, SMS és Social emlékeztető

 
Az okoskarkötő kijelzőjén rengeteg alkalmazás push üzenet megtekinthető. Így ha hívást kapunk, akkor a karkötő jelzi azt. De így tesz SMS üzenet, Messenger, WatshUp vagy Twitter üzenet esetén is.
Funkciók

  

Az okoskarkötő nem gyógyászati eszköz. A karkötő alkalmas viselőjének pulzus és vérnyomás értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak.
 
Részletes adatokModel:
Victory
Márka:
WayGo
Szín:
narancs
Javasolt:
Sport aktivitásmérőKijelző:
színes, 0.96" TFT érintősFelbontás:
80RGB*160Operációs rendszer:
IOS 8.0 vagy feljebb,
Android 4.4 vagy feljebbChipset:
nRF52832
HR IC:
PAH8001
Memória:
64k RAM, 512k FlashAkkumulátor:
Ploymer 100mAhAnyag:
Polikarbonát, TPUVízállóság:
IP68 vízállóBluetooth:
4.0 BLEBluetooth hatótáv:
8-10m
G-Sensor:
igen / KX023Aktivitásmérő:
Futás, foci, kosárlabda,
bicikli, felülés, fekvőtámaszLépésszámláló:
igenVérnyomásmérő:
igenPulzusmérő:
igenAlvásfigyelés:
igenVibrálás:
igenMéret:
19.7*12.5*70~224mm
Súly:
25gTöltés:
USBApp nyelv:
CC Band, Angol
Karkötő nyelv:
AngolMűködési idő:
normál használat: 7 nap
További funkciók:


kalóriakövetés, 
Hívás, SMS, Social
emlékeztető,

Témaválasztás
Időjárás kijelző
Kamera és zene vezérlés
Elvesztés elleni védelem
Ülőmunka figyelmeztető

Adatok
Cikkszám:
STFF-DD12-121
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!