BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2023, fekete

A 2023-as elektromos roller forradalom: Techsend Cyber Monster, 60-65 km-es hatótávolság
Az elektromos rollerek piacának folyamatos fejlődésében újabb mérföldkőhöz érkeztünk: itt van a Techsend Electric Scooter Cyber Monster, amely 60-65 km-es hatótávolsággal újradefiniálja a városi közlekedési eszközök lehetőségeit. A 2023-ban induló elektromos roller forradalom előfutára nemcsak dizájnjával és teljesítményével, hanem környezetbarát megoldásaival is figyelemre méltó, így könnyedén megismerkedhetünk vele.

349 990 Ft
Részletek

A Techsend Cyber Monster lenyűgöző megjelenésével már első pillantásra megragadja az ember figyelmét. Az agresszív vonalvezetés és a futurisztikus dizájn a 2023-as elektromos roller trendeknek megfelelően emeli ki a tömegből ezt a modellt. Az akkumulátor és az elektromos motor szinte láthatatlanul integrálódik a vázba, ezáltal még inkább növelve a jármű esztétikai értékét.
A nagy hatótávolság az egyik legfontosabb előnye ennek az elektromos rollernek. A 60-65 km-es hatótávolság messze túlmutat a jelenlegi modellek lehetőségein, és ezzel új utakat nyit a városi közlekedésben való alkalmazására. A Techsend Cyber Monster akkumulátora gyorsan tölthető, ami még inkább használhatóvá teszi a mindennapokban.
A környezetbarát szempontok sem maradhatnak ki: az elektromos roller 2023-as modellje zéró emissziós járműként járul hozzá a fenntartható városi közlekedéshez, és ezzel a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez is. A zajkibocsátása is minimalizált, így az utcai zajszennyezés csökkenésére is számíthatunk.
A Techsend Electric Scooter Cyber Monster egyedi szolgáltatásokkal is rendelkezik, mint például a GPS-alapú nyomkövetés és a mobilalkalmazáson keresztül történő diagnosztizálás lehetősége. Az okostelefonnal kapcsolódó alkalmazás segítségével pedig megtervezhetjük útvonalunkat, töltőállomásokat és parkolóhelyeket találhatunk.
Összességében elmondható, hogy a Techsend Cyber Monster az elektromos roller 2023-as forradalom egyik legígéretesebb képviselője. A 60-65 km-es hatótávolság, a környezetbarát megoldások, a stílusos dizájn és az egyedi szolgáltatások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a modell az új generációs városi közlekedési eszközök között kiemelkedő helyet foglaljon el.
60-65 km hatótávolság
40 km/h maximum sebesség
2 x 500W dupla motor, 2x750W maximális teljesítmény
21 Ah akkumulátor kapacitás
Fejlesztett fékrendszer (elülső, hátulsó, elektromos fékek)
Egyszerűen összecsukható, ülés nélkül is használható
Kerék mérete: 10 col ~ 25,4 cm
Fék: Elülső + hátulsó + elektromos
Felfüggesztés: 4 db elülső, 2 db hátulsó
Akkumulátor: 18650 lítium akkumulátor
Emelkedési képesség: 30°

Adatok
Cikkszám:
TCHD-5999861712106
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!