BIRKÓZÓ CIPŐK, BIRKÓZÓ MEZEK ÉS SPORTRUHÁZATI WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36304388578

Techsend Electric Scooter Cyber A Pro elektromos roller 2023, fehér

Techsend Electric Scooter Cyber A Pro 2023
A Techsend Electric Scooter Cyber A Pro 2023: Egy elektromos roller új dimenziója (E-ABS és nagy hátsó tárcsafék, 350 W kefe nélküli alacsony fordulatszámú DC motor)
Az elektromos rollerek piaca folyamatosan fejlődik, és a Techsend Electric Scooter Cyber A Pro 2023 minden bizonnyal új mércét állít fel az e-rollerek világában. A magyar márka által kifejlesztett innovatív elektromos roller rendkívül hatékony és környezetbarát közlekedési eszközzé teszi a mindennapi életben.
A Techsend Electric Scooter Cyber A Pro 2023 egyik legfőbb jellemzője a 350 W kefe nélküli alacsony fordulatszámú DC motor, amely kiváló teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. A roller a legnehezebb körülmények között is képes megbirkózni, legyen szó akár emelkedőkről vagy hosszabb távolságokról.

139 990 Ft
Részletek

A Techsend elektromos roller egy másik kimagasló tulajdonsága az E-ABS és nagy hátsó tárcsafék, amelyek biztonságos közlekedést garantálnak. Az E-ABS (elektronikus fékrendszer) rendkívül gyorsan reagál és hatékonyan leállítja a rollert, így a féktávolság jelentősen csökkenthető. A nagy hátsó tárcsafék pedig még tovább javítja a fékezési teljesítményt és a stabilitást, így a felhasználók magabiztosan közlekedhetnek városi környezetben.
Ez a Techsend Electric Scooter Cyber A Pro 2023 egyértelműen egy fontos újítás az elektromos rollerek piacán. A 350 W kefe nélküli alacsony fordulatszámú DC motor hihetetlen teljesítményt és energiatakarékosságot biztosít, míg az E-ABS és a nagy hátsó tárcsafék kiváló biztonságot nyújtanak a felhasználók számára.
A Techsend elektromos roller tökéletes megoldás mindazok számára, akik zöldebb és fenntarthatóbb közlekedést szeretnének. Az elektromos jármű nemcsak a környezetszennyezést csökkenti, hanem hozzájárul a városi közlekedési dugók mérsékléséhez is.
Összességében a Techsend Electric Scooter Cyber A Pro 2023 egy lenyűgöző újítás, amely minden bizonnyal megváltoztatja az elektromos rollerek piacát. A magas minőségű alkatrészek és a gondos tervezés garantálják, hogy a termék hosszú távon megállja a helyét a piacon. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és próbálja ki a Techsend Electric Scooter Cyber A Pro 2023-at - garantáltan nem fog csalódni!
Akár 35 km-es akkumulátor hatótávolság
350 Wattos motor
Applikációval vezérelhető
Dupla fékrendszer (E-ABS és nagy hátsó tárcsafék)
Könnyen összecsukható és szállítható
30 km/h max. sebesség
13 kg súly
Motor: 350 W kefe nélküli alacsony fordulatszámú DC motor
10"-os (25,4 cm) első és hátsó tömlős gumiabroncsok

Adatok
Cikkszám:
TCHD-5999861712083
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!